ABOUT THE DJ

Onze dj KEN - C beter bekend als Kenny Colman.

Geboren in Antwerpen 1989. Draait sinds zijn 16 op privé feesten en jeugd fuiven. Hij zorgt voor een avond vol plezier en sfeer. Dit in een ongedwongen sfeer en met het oog, Op de klant en zijn genodigden, Van dienst te zijn hij heeft een brede waaier aan muziek. Hij vraagt steeds uw wishlist door te geven. Zo dat hij ook uw muziek die u leuk vindt, kan opleggen .
privé feest zaal Jos  3j  jaar achter elkaar zelfde klant sweet16 (S gravenwezel) opening cafe  (Beerse) 18t Birthdayparty (Schoten) Sweet 16 (Deurne) enkele fuiven in jh Kaddish  (Schoten) oudjaar cafe de leck (Schoten) licht voor optreden   de plussers  (Deurne) Referenties
uw dj service voor al uw feesten
privé feest zaal Jos (schilde) 3j jaar achter elkaar zelfde klant sweet16 (S gravenwezel) opening cafe t vervolg (Beerse) 18t Birthdayparty (Schoten) Sweet 16 (Deurne) enkele fuiven in jh Kaddish (Schoten) oudjaar cafe de leck (Schoten) licht voor optreden de plussers (Deurne)
Referenties
2020 partytechnology all rights reserved
website creation and controlled by partytechnology

ABOUT THE DJ

Onze dj KEN - C beter bekend als Kenny Colman.

draait sinds zijn 16 op privé feesten en jeugd fuiven. Hij zorgt voor een avond vol plezier en sfeer. Dit in een ongedwongen sfeer en met het oog, op de klant en zijn genodigden, Van dienst te zijn hij heeft een brede waaier aan muziek. Hij vraagt steeds uw wishlist door te geven. Zo dat hij ook uw muziek die u leuk vindt, kan opleggen .
logo